HTML

StreamInger

CDN, Encoding, DRM, Hybrid OTT és hasonló digitális média szépségek technológiai, üzleti szabályozói és fogyasztói szemszögből.

Friss topikok

Címkék

adaptív (1) Alapok (5) Android (1) cdn (1) Címkék (1) DASH (1) Flash (1) HbbTV (2) HDS (1) HLS (1) ibc (1) interaktív tv (1) internetesTV (4) médialejátszó (1) MSS (1) MTVA (1) multiscreen (4) Netflix (1) ott (1) OTT (9) player (1) RTL (1) Streaming (5) streaming (1) streaminger (6) tartalomtovábbítás (4) TV2 (1) Üzlet (4) Címkefelhő

2013.02.26. 13:06 Doghitter

Hbb-szolgáltatás indult múlt héten

Németországban egyes nagyvárosok körzetében február 20-tól elérhető egy új Hbb-szolgáltatás Multithek néven (www.multithek.de). Ezekben a régiókban DVB-T-képes és internetkapcsolattal rendelkező televíziókészülékeken a digitális földi csatornákon kívül csak online elérhető tartalmakat is nézhetnek a nézők ingyenesen.

Az online tartalmak elérése egyszerű, a hagyományos tévécsatornákhoz hasonlóan az EPG-ből kiválaszthatók. Van közöttük inkább internetes jellegű videotartalom (pl. bestofyoutube.com) és kizárólag online terjesztett tematikus csatorna is (pl. green.tv, modtv, fischentv). Amik viszont (egyelőre) hiányoznak az online kínálatból, azok az offline tévécsatornák. Úgy látszik az ingyenes platform nem elég vonzó.

Remélem, hogy nem csak az induláskor adtak ki sajtóközleményt, hanem a későbbiekben is publikálnak számokat és meglátjuk, mennyire népszerű az új lehetőség a nézők körében.

Szólj hozzá!

Címkék: Streaming OTT streaminger HbbTV


A bejegyzés trackback címe:

https://streaminger.blog.hu/api/trackback/id/tr745106121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása